WATERZ SUP 2021

 WATERZ SUP

 

Euro Tour SUP:

For første gang nogensinde afholdes der et stop på Euro Touren i Danmark! Det er stort og du er velkommen som tilskuer, men du kan også være med som deltager! Vi glæder os til at byde nogle af europas bedste velkommen i Hvide Sande til September. Du kan læse meget mere om eventen HER

 

Social SUP – 5. september – Kl.: 11.00

 

Hyggen og gode oplevelser sammen er i fokus.
Vi samles ved WestWind Nord, hvor der også afholdes Danish SUP Tour om søndagen. Vi bliver en del af det store sociale fællesskab omkring SUP. Turen går, lidt vejr afhængigt enten mod Syd eller Nord.

Hyggen er i fokus som altid og vi sørger for lidt forplejning til alle som er tilmeldte.

Vi håber rigtig meget at ser jer alle til nogle hyggelige timer på vandet på SUP.

Turen er en hygge tur, hvor du får rig mulighed for at snakke med dine SUP-venner undervejs og måske du møder nogle nye venner du kan snakke udstyr og røver historier med!

Det kræver tilmeldig – Det koster KUN 40 kr. at deltage og så får du også lidt forplejning oven i..! 🙂

Du kan købe din billet lige HER

 

OBS! -Ændring sket den 19. august
Hvide Sande Havn har lavet en ny risiko vurdering omkring brætsejlads i Havnen. Det betyder at vi desværre ikke som tidligere år kan samles om den unikke tur gennem havnen og slusen. Så vi rykker om til Westwind Nord – Se ny beskrivelse ovenfor. 

 

POP up SUP: -er overstået for iår! Vi vender retur i 2022

Vi mødes der hvor vejret passer allerbedst for en god SUP tur. Det bestemmer vi dagene op til, men det bliver et sted omkring Ringkøbing Fjord. Alle kan være med uanset om du er begynder eller øvet. Det er hyggen der er i højsædet.

Følg med her for mere info når det nærmer sig.
Du kan også følge med HER
Eller på vores Facebook side