WATERZ Masterplan 2018 - 2030 Resumé Resumé

Resumé Masterplan 2018 – 2030

Den Selvejende Institution WATERZ har udarbejdet en masterplan, som sætter fokus på vandsports udvikling i området omkring Ringkøbing Fjord og Hvide Sande. Planen tager udgangs punkt i hvor udviklingen er nået til i 2018 og hvilke uudnyttede potentialer der stadigvæk ligger, som kan være med til at løfte området. Det er et meget unikt område når man kigger på det med vandsports briller. Fjorden tilbyder mange steder for vandsport og man kan altid finde et trygt sted med pålandsvind og lavvande. Vesterhavet tilbyder fantastiske forhold for de mere erfarne surfere.

Når man kombinere det med områdets mange overnatningsmuligheder, aktiviteter og kulturelle oplevelser får man ikke blot et unik surf område, men den meget sjældne kombination af et unikt surf sted hvor man også kan tage hele familien med på ferie og der er underholdning for alle.

Det er netop udgangs punkt som denne master plan for udvikling tager udgangspunkt i. Der er lavet en række nedslag, som bygger på infrastruktur, uddannelse og bevaring og udnyttelse af noget eksisterende. Men ligeså vigtigt en videre udvikling af vandsportsfestivalen WATERZ og de internationale mesterskaber som den kan tiltrække til området.

Til sidst er der en anbefaling når man kigger på det hele som en sammenhæng.