Lokal opbakning i verdensklasse

HKT og Feriepartner hovedsponsorer på WATERZ 2019

Det lokale erhvervsliv i Hvide Sande støtter massivt op omkring WATERZ Festivalen, og Holmslands Klit Turistforening og Feriepartner bliver lokale hovedsponsorer i 2019.

De handlende i Hvide Sande området bakker igen i år massivt op omkring WATERZ Festivalen og PWA World Cup i Slalom, der finder sted i Hvide Sande den 6.-14 september 2019.

Nu har Holmslands Klit Turistforening og Feriehusudlejningsbureauet Feriepartner i Hvide Sande meldt sig som lokale hovedsponsorer.

– Det har vi, fordi WATERZ er en vigtig brik i hele profileringen af Vestkyst- og Fjordturismen som destination hele året rundt. Vi synes, de har gjort det godt, at de viser gode takter med stigende presse i ind- og udland år efter år samtidigt med, at festivalen udvikler sig år for år og dermed trækker flere og flere gæster til, siger Advokat Jørgen Iversen, der er formand for HKT.

Han håber, at hele det lokale erhvervsliv i fremtiden får øjnene op for værdien af samlet at udvikle turismen i Ringkøbing-Skjern Kommune, Samme toner lyder fra Feriepartner i Hvide Sande.

– I takt med, at ferieperioderne rundt omkring i Europa bliver mere og mere fleksible, får vi mulighed for at forlænge sæsonen i fremtiden. Vi har nogle fantastiske vandsportsfaciliteter, der endda står overfor at skulle udvikles yderligere. Det vil uden tvivl trække endnu flere turister til året rundt, og det er WATERZ med til at styrke. Derfor giver det god mening for os at bakke op omkring WATERZ, siger Lykke Høj fra Feriepartner Hvide Sande.

Hos WATERZ glæder projektleder Katrine K. Frandsen sig over den lokale opbakning.

– Uden lokal opbakning fra vores sponsorer, kunne det slet ikke lade sig at gøre. Det gælder HKT, Feriepartner, Ringkøbing Fjord Turisme, Hvide Sande Hotel og Foreningen Havnen som er nogle af de store sponsorer og så alle de virksomheder og forretninger, der også bakker op. Der er en fantastisk opbakning fra alle sider, som vi er rigtigt glade for, siger Katrine K. Frandsen.