Hempel Fonden giver 150.000 kroner til Waterz

Hempel Fonden, der ejer landets største leverandør af maling mv. til blandt andet den maritime sektor, har netop bevilget 150.000 kroner til WATERZ i Hvide Sande.

– I Hempel Fonden er vi optaget af at få flere – særligt unge mennesker ud på vandet for at fastholde vores maritime identitet i Danmark. Det er WATERZ i den grad med til, og vi er glade for at kunne bidrage til, at flere mennesker får et aktivt liv på vandet, siger Anders Holm, direktør i Hempel Fonden.

Katrine Kock Frandsen fra WATERZ glæder sig over donationen.
– Hempel Fonden og WATERZ har samme mål nemlig at få flere unges øjne op for vandsport og de muligheder, den type sport giver. I en tid hvor rigtigt mange dyrker individuelle sportsgrene, men også gerne vil indgå i fællesskaber indimellem, er vandsport en perfekt sport. WATERZ arbejder både på skolefronten for at udbrede vandsporten, ligesom vi favner individualisterne til WATERZ Festivalen, påpeger Katrine Kock Frandsen.

 

Jagten på lokal opbakning fortsætter

Donationen kommer efter, at Esmark Feriehusudlejning meldte sig som hovedsponsor for WATERZ 2020.
– I en udviklende størrelse som WATERZ, hvor vi hele tiden gerne vil udvikle vandsporten i pagt med lokalområdet, har vi hele tiden behov for hjælp fra fonde og ikke mindst lokale sponsorer oveni i kommunens uvurderlige støtte. Derfor arbejder vi også på at få endnu flere lokale sponsorer om bord til WATERZ 2020, fortæller Katrine Frandsen.

Hun påpeger, at vandsporten allerede er begyndt at kunne spores blandt tilflyttere i Ringkøbing-Skjern Kommune.
– stille og roligt får flere og flere øjnene op for, at vores kommune er et fantastisk sted at bo med nogle muligheder for at dyrke vandsport, man ikke finder ret mange andre steder. Målet er at trække endnu flere vandsportsglade borgere til kommunen. Den det kræver, at virksomheder i hele kommunen får øjnene op for, hvad det egentligt er vi kan og ikke mindst gør med vandsport i forhold til bosætning, påpeger Katrine Kock Frandsen.
Hun glæder sig samtidigt over en kæmpe opbakning hos de lokale virksomheder specielt i Hvide Sande.

WATERZ finder sted den 4.-6. september 2020 og efterfølges af GKA Kite-Surf World Cup Denmark 2020, der afvikles den 7.-12. september 2020.