EUROSUP BEACHCONCERTS til EM i Hvide Sande

EUROSUP BEACHCONCERTS til EM i Hvide Sande

 

Når EM i Standup-paddle afvikles i Hvide Sande den 27. august til 3. september med deltagelse af Europas bedste standup-paddlere, afvikles den række spændende koncerter, der er gratis for deltagerne og publikum at overvære.

– det er en del af det sideprogram, der skal være med til at lave den folkefest, vi håber EM i Standup-paddle bliver i Hvide Sande. Vi vil gerne underholde atleterne og gæsterne til EUROSUP, som en del af vores SUP CITY koncept, siger Morten Mørup der er ansvarlig for Events & Partnerskaber i Surf & SUP Danmark, der sammen med WATERZ står bag afviklingen af EM.

Hele ideen er at koncerterne skal give folk en helhedsoplevelse, når man besøger EM.

– vi vil gerne gøre EM til et udflugtsmål for lokalbefolkningen, men også folk fra hele Ringkøbing-Skjern Kommune og resten af Danmark. Man kan nyde lækker fisk på byens restauranter, heppe på de danske standup-paddlere når de er i konkurrence og måske slutte dagen af med en koncert i godt selskab, påpeger Morten Mørup.

 

Bredt musikprogram

Han betoner, at musikprogrammet bliver bredt.

– Vi kommer godt rundt i de musikalske genrer i løbet af ugen.  Fra American new country inspirerede sange over soul, pop, American indie, folk rock, klassisk inspireret world music, pop mv. Målet er at give alle en fantastisk oplevelse også på det musikalske område, fortæller Morten Mørup.

 

Talenter skal løftes frem

Koncerterne er lavet i samarbejde med Low-Fi, der er det koncept, der udbyder koncerter i unikke omgivelser skabt af artister, værter og musikelskere i tæt samarbejde.

– vores opgave i Surf & Sup Danmark er løfte talenterne frem i lyset i form af talentudvikling. Det er en del af vores DNA. Low-fi´s koncept handler om at give en masse talentfulde artister og bands mulighed for at komme og møde publikum på alternativ vis og dermed give kunstnerne mulighed for at udvikle sig. Derfor passer vi så godt sammen og vi har dyb respekt for den rejse, Low-fi har været og stadig er på i forhold til at bringe talent ud til danskerne, siger Morten Mørup.

Low-fi er glade for samarbejdet.

– vi er stolte af at være en del af EUROSUP, der er en af de største internationale begivenheder indenfor surf. Vi håber, at vi med vores koncept og vore kunstnere, kan være med til at give atleter og tilskuere nogle fantastiske musikalske oplevelser på stranden ved Hvide Sande til september. Vi giver artister mulighed for at lave koncerter på anderledes steder, og det lever EUROSUP til fulde op til og vi glæder os til at spille i Hvide Sande, siger Mikkel Baadsgaard fra Low-fi.

 

Surf & SUP Danmark og WATERZ arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads forud for EM og at forberedelserne går som planlagt.

– den lokale organisation i Hvide Sande har erfaring i at håndtere store events, og derfor er vi også i stand til at lægge ekstra lag ovenpå det officielle program i form af fx de nye EUROSUP BEACHCONCERTS, fortæller Morten Mørup.

 

EUROSUP arrangeres af Surf & Sup Danmark i samarbejde med WATERZ, Sport Event Danmark og Ringkøbing-Skjern Kommune.


En af artisterne: Brett Perkins

FAKTA:

Disse artister spiller på EUROSUP BEACHCONCERTS i Hvide Sande:

 

  1. august kl. 16:00-17:30

Brett Perkins

Genre: Singer/Songwriter. Pop. Country.

Link: https://lowficoncerts.com/da/musician/brett-perkins-dk

 

28 august kl. 15:00-16:30

June Beltoft

Genre: singer-songwriter

Link: https://lowficoncerts.com/da/musician/june-beltoft

 

  1. september kl. 20:00-21:30

Koncertnavn offentliggøres senere.

 

  1. september kl. 15:00-16:30

Max Wollf

Genre: jazz/blues/folke

Link: https://lowficoncerts.com/da/musician/max-wolff

 

  1. september kl. 20:00-21:30

Daniel Hanselwanter

Genre: Folk/Rock

Link: https://lowficoncerts.com/en/musician/daniel-haselwanter

 

  1. september kl. 13:00-14:30

Bozena

Genre: Classical / World Music

Link: https://lowficoncerts.com/en/musician/bozena

 

  1. september kl. 16:00 -17:30

Colourshop

Genre: Acoustic pop

Link: https://lowficoncerts.com/en/musician/colourshop-acoustic-session