Waterz school

 

Ringkøbing – Skjern Kommune er en af de kommuner i Danmark, som omgiver sig med mest vand. Vi har en masse naturlige muligheder for at komme ud og bruge vandet på en sikker og sjov måde og det er det som eleverne skal lære. Undervisningen skal give eleverne indsigt i hvordan man færdes sikkert i og omkring vandet. De vil også gennem dette få et indblik i hvad det er for en natur vi har lige uden for døren og ikke mindst at det er vigtigt vi passer på den. Der er forskellige muligheder for hvilke vandsports grene de kan blive undervist i. Der kan prøves windsurf, SUP (Stand Up Padlle), vandski og wakeboard. 

  • Windsurf og SUP vil give en grundintroduktion til forståelsen af vind, vand og sikkerhed i sammenspil og denne undervisning vil foregå hos Westwind Nord Hvide Sande og Westwind Bork Havn.
  • Vandski og Wakeboard giver en god fornemmelse for hvilke muligheder der findes indenfor vandsport. Denne undervisning foregår på KabelparkDK i Hvide Sande.

WATERZ giver samtidig eleverne og deres forældre følelsen af at være en del af noget større når de er en del af en event med deltagelse af verdens stjerner.

Det skal være naturligt at vi bruger og benytter den natur vi har på en god og sjov måde. Lidt på samme måde som man i skisports lande underviser i skiløb, som en naturlig del af undervisningen.

WATERZ SCHOOL 2016 BILLEDER:
KABELPARK
WEST WIND

Waterz school 2015 VIDEO: