Sponsors
 

Premium Sponsors

STANDARD SPONSORS

  • "Vandsport er og bliver en stor del af Hvide Sande. Vi synes det er et fantastisk event for byen og hele Ringkøbing Skjern Kommune. Det sætter os på landkortet og viser vores værdier frem. Samtidig giver det lokalbefolkningen og gæster i området masser af underholdning. Vi ser derfor frem til WATERZ 2016 og de kommende år."

  • WATERZ-eventen er med til at brande vores område som et vandsportsmekka. Det gavner omsætningen i erhvervslivet, sætter fokus på sund livsstil for alle aldre med vandsport og brander vores område med hensyn til tilflytning af nye indbyggere. HVIDE SANDE Shipyard, Steel & Service er derfor glade for at kunne være en del af WATERZ!

  • "WATERZ skaber liv og aktivitet i vores området, giver omsætning i erhvervslivet og viser mulighederne i de unikke omgivelser vi har. Denne fremvisning af området ønsker vi at støtte." 

  • "Vandene, vestkystviben, og alle de dejlige mennesker, der fyrer den af i naturens legeplads og har en fest på kryds og tværs. WaterZ ér alt det bedste ved det her sted."
     

  • "SPAR støtter et godt lokalt arrangement som WATERZ, fordi vi gladelig fremmer gode oplevelser blandt lokale og vore turister. WATERZ er et skønt event i vor dejlige natur, og er samtidig folkeligt, sundt og sjovt."

MEDIA PARTNER