Lokation / området

Oversigt

WATERZ AFVIKLES FLERE STEDER I HVIDE SANDE. HER FÅR DU ET OVERBLIK OVER HVOR DU SKAL TAGE HEN, FOR AT FINDE DET DU LEDER EFTER. 
 

Aqua Sports Zone:

Aqua Sports Zone er placeret I den nordlige del af byen, og ligger på fjordsiden(øst). Her finder du WATERZ hovedkontoret samt check-in i perioden hvor WATERZ afvikles.
I dette område vil du også finde eventteltet, hvor du kan følge konkurrencerne og mødes med venner og familie for at få noget at spise eller drikke. Aqua Sports Zone er også området hvor WestWind Nord og Kabelpark er placeret.

Kabelparken:
Kabelparken er base for alle wakeboard konkurrencer/show. Dette er et sted du bliver nødt til at kigge forbi, hvor du som publikum vil have første klasse adgang til konkurrence/show, hvor du kan sidde på den flydende platform hvor caféen også befinder sig. På Kabelpark kan du nyde mad og drikke med dine venner eller familie, alt i mens i kan nyde musikken og udsigten helt tæt på vandet. www.kabelpark.dk

WestWind Nord:WestWind Nord er placeret i midten af det kogende eventområde hvor windsurfere og kitesurfere har tilgang fra stranden til vandet når WATERZ Long Distance Challenge afvikles. Butikken er klar til tage imod dig, og distributører star klar til at vise dig det sidste nye surfudstyr. Her vil også være mulighed for at prøve sine færdigheder med windsurfing.
Nord.westwind.dk/

Sydmolen:

Sydmolen er placeret syd for Hvide Sande Havn, og ligger på havsiden af byen. Danish Surf Tour vil afvikle et stop af touren under WATERZ ved dette spot. Her kan du også komme og prøve dine færdigheder med SUP og Surfing i Vesterhavets bølger. På parkeringspladsen helt op mod klitterne, finder du WestWind Surf Café, hvor du kan mødes med vennerne til en kop kaffe, og lytte til musikken samt bølgerne som befinder sig lige på den anden side af klitterne.