Hvide Sande


Hvide Sande, og området omkring Ringkøbing Fjord gernerelt, har i årtier været kendt som et af det bedste windsurfing destinationer i Nord Europa.

Mange windsurfere har haft deres start I vandsporten på det lave og flade vand i Bork, Hvide Sande Syd eller Hvide Sande Nord. Og mange af dem kommer efterfølgende trofast tilbage med deres børn for at give dem en god start med vandsport.
Hvide Sande er i dag kendt som et af de bedste spots til kitesurfing,surfing, kajak, SUP, vandski og wakeboarding.

Med Vesterhavets bølger på Vest siden og det lave vand på fjorden, har du i Hvide Sande mulighed for at komme på vandet uanset vejret, hele året rundt!

EN LEVENDE HAVNEBY.

Der bor i Hvide Sande omkring 3500 indbyggere, men når højsæsonen rammer byen i juli og august, kan dette tal nemt blive 20 gange så højt, når de mange turister besøger området. Selvom turismen bliver mere og mere vigtigt for byen, er Hvide Sande kendt for sin levende fiskerihavn. Byen har en aktiv fiskeflåde, og mange virksomheder er relateret til fiskeindustrien – her i blandt 2 stk. skibsværft. 

Find mere information om Hvide Sande på: www.hvidesande.dk

Udendørs aktiviteter.

Med placering på den danske Vestkyst, byder Hvide Sande velkommen til en unik natur langs med Vesterhavet. Der er et hav af muligheder i naturen, hvor du udover vandsport kan prøve fiskeri, bådtur, cykelture, hesteridning og meget mere.

Se yderligere information, og find andre aktiviteter på www.hvidesande.dk

 


 

Overnatning i hvide sande

 
Hvide Sande tilbyder mange forskellige former for overnatning - fra primitive shelters, til moderne feriehuse.